Shantykoor De MoordtZangers is “even” op vakantie

Zelfs zeelui hebben recht op een paar weekjes vakantie. Even er op uit met ons thuisfront en bezoekjes afleggen aan onze kinderen en kleinkinderen.

We hebben een fantastisch eerste half jaar achter de rug dat begon met een echte teambuilding in Moergestel. Het lijkt al weer even geleden en het was in de tijd dat er nog sneeuw op de weg lag. We leerden bier brouwen en ontdekten dat dat ook door goede amateurs kan worden gedaan. Onze leermeester was een van de brouwers van Reuzebieren www.reuzenbieren.nl .  Onze hofmeester / kok heeft goed opgelet en na de vakantie gaan we een heuse brouwerij inrichten op een van de schepen van onze haringvloot. 

En toen begon het echte zangseizoen. Heel gevarieerd: Trefpunt Geerenstein in Ouderkerk, een festival bij Studie Oosterman in Aarlanderveen. Omdat onze Marius 75 werd hebben we hem verrast met een optreden in Gouderak. Uiteraard was er het jaarlijkse optreden voor familie, sponsors en donateurs (OZE VRIENDEN) in De Zespunt met een heuse haringparty. We waren uitgenodigd voor een optreden bij de KBO in Waddinxveen. Enthousiasme was daar groot dus een van de aanwezigen nodigde ons uit voor een verrassingsoptreden in Bodegraven bij gelegenheid van de 80ste verjaardag van een familielid. En of de jarige verrast was ! Op Koningsdag waren we, na een jaar afwezigheid, weer van de partij op de Smidse in Moordrecht. Festival in Pijnacker, optreden bij Senioren Actief in Nieuwerkerk, De Reehorst in Waddinxveen, De Aarhof in Zevenkamp en uiteraard een optreden in de Hanepraij in Gouda.  Voor een aantal goede doelen in Nieuwerkerk werd een vaatje haring geveild bij Café Rustwat aan de Kortenoord. De MoordtZangers traden er belangeloos op. Het eerste halfjaar werd afgerond met een fantastisch gezellig barbecue feest van leden en partners bij de gastvrije Jan en Ina van der Dool.

20 Augustus gaan we weer van start met optredens in Hellevoetsluis (zie ook onze agenda) maar eerst weer even oefenen vanaf maandagavond 7 augustus om half 8 in het gebouw van Kunst na de Arbeid. Komt u ook ??

Dit jaar hebben we een aantal uitdagende optredens. een er van is in het van der Valk hotel in Nieuwerkerk. Wij MoordtZangers ondersteunen het werk van Camino en laten dit onder andere blijken door een muzikale bijdrage te leveren op een sponsor bedank en wervingsavond op 2 november.

En dan 2018: Stoute plannen voor…… u hoort nog van ons.

Tot ziens bij een van onze optredens of bij de repetitieavond, want we kunnen nog leden-zangers (m) en muzikanten (m/v) gebruiken. Loop gerust binnen op maandagavond en u wordt met alle egards ontvangen. Monster aan Ahoy!!